Idealno mesto za rad tokom kratkog boravka u Beogradu

Nema boljeg mesta za efikasan rad i uspešan posao od kancelarije koja je samo vaša. Ako ste u poseti Beogradu i potrebno vam je udobno mesto za maksimalnu poslovnu produktivnost i privatnost, možemo vam ponuditi naše kompletno opremljene dnevne kancelarije.

Dnevne kancelarije možete koristiti za kratkoročne projekte, poverljive razgovore i sastanke tokom procesa regrutovanja. Dobićete i pristup našoj kompletnoj kancelarijskoj infrastrukturi, uključujući kvalitetnu IP telefoniju i internet vezu, a ako očekujete više sagovornika možete zakupiti i naše sale za sastanke po sniženoj ceni.

Nalazićete se na najuglednijim poslovnim lokacijama u Beogradu, a imate izbor između dve ekskluzivne lokacije. Naš poslovni centar Ušće se nalazi na 19. spratu najviše zgrade na Balkanu, sa prekrasnim pogledom na Beograd, a odmah pored najvećeg šoping centra u Srbiji. Ova lokacija je samo 10 minuta od istorijskog centra grada, gde se nalazi naš poslovni centar Knez Mihailova, u centralnoj pešačkoj ulici i u neposrednoj blizini svih glavnih znamenitosti u Beogradu. Do aerodroma Beograd možete doći taksijem sa obe lokacije za oko 30 minuta.

Prednosti naših dnevnih kancelarija

  • Kompletno opremljene i spremne za upotrebu
  • Potpuna privatnost
  • Nema agencijske provizije
  • Internet veza velikog kapaciteta
  • Kvalitetna Cisco mreža i IP telefonija
  • Sekretarska podrška

 

 

Ekspresna ponuda

Komentari: (opcionalno)

A Bena Company
Bena