Konferencijski centar sa najboljim pogledom na Beograd

Naš konferencijski centar se nalazi na 19. spratu poslovnog centra UŠĆE i nudi brojne prednosti. Pre svega, tu je spektakularan pogled na Beograd i puno prirodne svetlosti, što nije uobičajeno za konferencijske sale.

Veličina konferencijskih sala, raspored sedenja i uključena oprema mogu biti prilagođeni vašim potrebama i zahtevima, a naše osoblje vam može pomoći u organizovanju sastanaka, sednica upravnih odbora, konferencija, treninga, radionica, konferencija za medije i drugih vrsta korporativnih događaja.

Posetioci našeg konferencijskog centra mogu koristiti i usluge restorana i kafića u istoj zgradi, koji se nalaze na 25. spratu i uključuju prostor u kojem je dozvoljeno pušenje, što je jedinstvena opcija u jednoj poslovnoj zgradi u Beogradu. Poslovni centar UŠĆE takođe nudi dosta parking prostora za posetioce vaših događaja.

Oprema našeg konferencijskog centra uključuje:

  • Projektor, platno i flipčart
  • Wi-Fi Internet konekciju velike brzine
  • Kompletno ozvučenje sa mikrofonima i sistemom zvučnika
  • Servis dobrodošlice na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku
  • Usluge simultanog i konsekutivnog prevoda, dostupne na zahtev
  • Restoran i kafe na 25. spratu, sa prostorijom za pušenje

Površina konferencijskih sala se kreće u rasponu od 20 do 85 kvadratnih metara, a mogu da ugoste do ukupno 70 osoba. Cene iznajmljivanja se kreću od 20 EUR/sat, a događaji mogu biti organizovani od 8:00 do 22:30 časova, uključujući i vikende. Ako je potrebno, mi možemo preuzeti i organizaciju kompletnog događaja, uključujući i dočekivanje gostiju, organizovanje hostesa i keteringa.

Za više detalja o mogućim rasporedima sedenja i kapacitetima pojedinačnih konferencijskih sala, pogledajte stranicu Sale za sastanke.

 
A Bena Company
Bena