Donosimo iskustvo i inovacije na tržište poslovnih centara u Srbiji

SEE Business Embassies d.o.o. je zajednički poduhvat kompanije Bena, najvećeg operatera poslovnih centara u Austriji, i kompanije ECOVIS Confidas, vodeće regionalne grupe u oblasti finansijskog, poreskog i pravnog konsaltinga. U ovom partnerstvu se uspešno objedinjuje 20 godina iskustva u industriji poslovnih centara na tržištu Austrije sa 10 godina lokalnog konsultantskog iskustva u Srbiji.

Zajednički nastup nam daje jedinstvenu mogućnost da pružimo kompletan portfolio kancelarijskih i poslovnih usluga u kombinaciji sa konsultantskim uslugama koje su presudne za uspešno poslovanje u regionu jugoistočne Evrope. Osoblje koje pruža svestranu poslovnu podršku na više jezika i kompetentni partneri u oblasti poreskog savetovanja, računovodstva, revizije i pravnog savetovanja su tu da bi obezbedili maksimalan kvalitet usluge svim našim klijentima.

Doneli smo novi koncept kompletno opremljenih kancelarija na lokalno tržište, i prvi smo ponudili uslugu virtuelnih kancelarija na tržištu Srbije. Nakon uspešnog početka, mi nastavljamo da edukujemo lokalne firme o prednostima koncepta kompletno opremljenih kancelarija sa poslovnom podrškom, i nastavljamo rast kroz otvaranje novih poslovnih centara. Prvi poslovni centar Ušće Tower smo otvorili u novembru 2012. godine, a poslovni centar Knez Mihailova otvoren je u junu 2014. godine.

 

 
A Bena Company
Bena