Profesionalna podrška za besprekorne komunikacije

Svim našim korisnicima obezbeđujemo prvoklasnu IT i telekomunikacionu infrastrukturu na svim lokacijama. Ova infrastruktura predstavlja kvalitetnu osnovu za našu podršku vašem poslovanju.

Naš primarni cilj je da vam omogućimo:

  • Jednostavno korišćenje
  • Garantovanu funkcionalnost
  • Niže troškove eksploatacije
 

Mrežna infrastruktura

Naši poslovni centri su kompletno pokriveni strukturnim kabliranjem i optičkom okosnicom (backbone), što obezbeđuje jednostavnu eksploataciju i pouzdan rad. Svi kablovi su povezani uz pomoć Cisco aktivnih mrežnih uređaja, što donosi podršku za visok kvalitet usluge (QoS, posebno važan za VoIP usluge) i VLAN Trunking. U okviru ove infrastrukture korisnici mogu da kreiraju svoje VLAN i dodatno osigurane mreže, kao i da koriste VPN Tunneling ka spoljnim lokacijama.

Ovakva infrastruktura obezbeđuje pouzdanu lokalnu računarsku mrežu i brz pristup Internetu, sa istim propusnim opsegom za dovnload i upload, kao i fleksibilnost za različite zahteve korisnika za većim propusnim opsegom i obimom podataka.

Telefonija

Za pružanje naprednih telefonskih usluga koristimo Cisco Call Manager, softversku komponentu sistema Cisco IP telefonije za obradu poziva, koja obezbeđuje neograničen broj lokala i direktnih telefonskih veza za naše klijente.

Objedinjene komunikacije

Podrška za sisteme objedinjenih komunikacija (Unified Messaging) vam omogućava da pristupite e-mail, govornim i faks porukama sa bilo koje lokacije i u bilo kom trenutku. Ovaj sistem se integriše sa vašom mrežom i aplikacijama za komunikaciju, i možete da ga kontrolišete sa vašeg računara i telefona koristeći naš Intranet.

Odgovaranje na telefonske pozive

Mi odgovaramo na sve vaše telefonske pozive, u ime vaše kompanije i u skladu sa vašim uputstvima. Možemo vam proslediti pozive ka bilo kojoj lokaciji u svetu, što vam omogućava da budete uvek na raspolaganju postojećim i potencijalnim klijentima, kao i da zadržite svoje postojeće telefonske brojeve, čak i kada menjate lokaciju svoje kancelarije.

 

Ekspresna ponuda

Komentari: (opcionalno)

A Bena Company
Bena